14 лютого 2019 р. о 1000 в аудиторії 63 науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ»
на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації
МАЗАЄВОЇ ВІКТОРІЇ СЕРГІЇВНИ
«ТЕХНОЛОГІЯ ЖИРОВИХ
ПРОДУКТІВ ІЗ ЗАДАНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ БАГАТОЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ»,
що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів
Науковий керівник: доктор технічних наук, професор Демидов Ігор Миколайович,
професор кафедри технології жирів та продуктів бродіння
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»,
Офіційні опоненти: ● доктор технічних наук, доцент Носенко Тамара Тихонівна,
завідувач кафедри технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів,
Національний університет харчових технологій, м. Київ.
- кандидат технічних наук, доцент Луценко Марина Василівна,
доцент кафедри технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції,
Дніпровський державний аграрно-економічний університет, м. Дніпро.
З дисертацією,відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».
Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05