14 лютого 2019 р. о 1000 в аудиторії 63  науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ»

на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації

 

МАЗАЄВОЇ ВІКТОРІЇ СЕРГІЇВНИ

«ТЕХНОЛОГІЯ ЖИРОВИХ

ПРОДУКТІВ ІЗ ЗАДАНИМИ ВЛАСТИВОСТЯМИ БАГАТОЦІЛЬОВОГО ПРИЗНАЧЕННЯ»,

 

що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів

 

Науковий керівник: доктор технічних наук, професор Демидов Ігор Миколайович,

професор кафедри технології жирів та продуктів бродіння

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»,

 

Офіційні опоненти: ● доктор технічних наук, доцент Носенко Тамара Тихонівна,

завідувач кафедри технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів,

Національний університет харчових технологій, м. Київ.

  • кандидат технічних наук, доцент Луценко Марина Василівна,

доцент кафедри технології зберігання та переробки сільськогосподарської продукції,

Дніпровський державний аграрно-економічний університет, м. Дніпро.

 

З дисертацією,відгуками офіційних опонентів та  авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».

Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05