07 листопада 2019 р. о 10.00 у 63 ауд. бібліотеки НТУ «ХПІ»
на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації
БОЧКАРЕВА СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА
«ТЕХНОЛОГІЯ БІЛКОВО-ЖИРОВОЇ СУМІШІ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ
СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ»,
що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів
Науковий керівник:
доктор біологічних наук, професор Кричковська Лідія Василівна,
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», завідувач кафедри органічного синтезу і нанотехнологій
Офіційні опоненти:
— доктор технічних наук, доцент Носенко Тамара Тихонівна,
Національний університет харчових технологій, м. Київ, завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів;
— кандидат технічних наук Куниця Катерина Вікторівна,
Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету,
старший викладач кафедри інноваційних харчових і ресторанних технологій
З дисертацією, відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».
Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05