07 листопада 2019 р. о 10.00 у 63 ауд. бібліотеки НТУ «ХПІ»

на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації

БОЧКАРЕВА СЕРГІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА

«ТЕХНОЛОГІЯ БІЛКОВО-ЖИРОВОЇ СУМІШІ ПІДВИЩЕНОЇ ХАРЧОВОЇ ЦІННОСТІ

СПЕЦІАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ»,

 

що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів

Науковий керівник:

доктор біологічних наук, професор Кричковська Лідія Василівна,

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», завідувач кафедри органічного синтезу і нанотехнологій

 

Офіційні опоненти:

— доктор технічних наук, доцент Носенко Тамара Тихонівна,

Національний університет харчових технологій, м. Київ, завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів;

 

— кандидат технічних наук Куниця Катерина Вікторівна,

Харківський торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету,
старший викладач кафедри інноваційних харчових і ресторанних технологій

 

З дисертацією, відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».

Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05