Руднєва Л.Л.

06 травня 2021 р. о 1400 в аудиторії 63  науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ»

на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації

 

РУДНЄВОЇ ЛАРИСИ ЛЕОНІДІВНИ

«ТЕХНОЛОГІЯ ПЕРЕРОБКИ ВОСКОПОДІБНИХ КОМПОНЕНТІВ У ПРОДУКТИ ХАРЧОВОГО ТА ТЕХНІЧНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ»,

що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів

 

Науковий керівник кандидат технічних наук, доцент Бухкало Світлана Іванівна,

професор кафедри інтегрованих технологій, процесів і апаратів

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»

 

Офіційні опоненти: ● доктор технічних наук, доцент Носенко Тамара Тихонівна,

завідувач кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів,

Національний університет харчових технологій, м. Київ.

  • кандидат технічних наук, доцент Папченко Вікторія Юріївна,

заступник директора з наукової роботи, Український науково-дослідний інститут олій та жирів

Національної академії аграрних наук України, м. Харків.

 

З дисертацією,відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».

Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05

Поділитись: