09 листопада 2017 р. о 14.00 у конференц-залі (63 к.) наукової бібліотеки НТУ «ХПІ»

на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 у Національному технічному університеті

«Харківський політехнічний інститут» відбудеться публічний захист дисертації

АнАН’ЄВОЇ ВАЛЕРІЇ ВІКТОРІВНИ

«ТЕХНОЛОГІЯ МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ ПІДВИЩЕНОЇ БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ»,

що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел та парфумерно-косметичних продуктів.

Науковий керівник:                 доктор біологічних наук, професор,

Кричковська Лідія Василівна,

завідувач кафедри «органічного синтезу і нанотехнологій».

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».

Офіційні опоненти:

  • доктор технічних наук, професор
    Осейко Микола Іванович,
    Національний університет харчових технологій, м. Київ,
    професор кафедри технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів.

 

  • кандидат технічних наук, старший науковий співробітник
    Левчук Ірина Володимирівна,
    ДП «Укрметртестстандарт», м. Київ
    начальник науково-методичної лабораторії хроматографічних досліджень.

 

З дисертацією, відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».

Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05