03 грудня 2019 р. о 1000 в аудиторії 63 науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ»
на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації
ГУДЗЬ ОЛЬГИ МИКОЛАЇВНИ
«УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЖИРОВИХ СИСТЕМ ЗІ ЗНИЖЕНИМ ВМІСТОМ
ТРАНС-ІЗОМЕРІВ ЖИРНИХ КИСЛОТ ДЛЯ МАРГАРИНІВ»,
що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів
Науковий керівник: доктор технічних наук, професор Некрасов Павло Олександрович,
завідувач кафедри технології жирів та продуктів бродіння,
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»,
Офіційні опоненти: ● доктор технічних наук, професор Поліщук Галина Євгенівна,
завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів,
Національний університет харчових технологій, м. Київ.
- доктор технічних наук, старший науковий співробітник Левчук Ірина Володимирівна,
начальник науково-методичної лабораторії хроматографічних досліджень, м. Київ.
З дисертацією,відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».
Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05