03 грудня 2019 р. о 1000 в аудиторії 63  науково-технічної бібліотеки НТУ «ХПІ»

на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації

 

ГУДЗЬ ОЛЬГИ МИКОЛАЇВНИ

«УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ЖИРОВИХ СИСТЕМ ЗІ ЗНИЖЕНИМ ВМІСТОМ

ТРАНС-ІЗОМЕРІВ ЖИРНИХ КИСЛОТ ДЛЯ МАРГАРИНІВ»,

 

що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів

 

Науковий керівник: доктор технічних наук, професор Некрасов Павло Олександрович,

завідувач кафедри технології жирів та продуктів бродіння,

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут»,

 

Офіційні опоненти: ● доктор технічних наук, професор Поліщук Галина Євгенівна,

завідувач кафедри технології молока і молочних продуктів,

Національний університет харчових технологій, м. Київ.

  • доктор технічних наук, старший науковий співробітник Левчук Ірина Володимирівна,

начальник науково-методичної лабораторії хроматографічних досліджень, м. Київ.

 

З дисертацією,відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».

Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05