17 квітня 2024 р. об 11.00 у 28 аудиторії ректорського корпусу НТУ «ХПІ»,
на засіданні спеціалізованої вченої докторської ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації
ДЕМИДОВОЇ АНАСТАСІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ
«НАУКОВО-ПРАКТИЧНІ ОСНОВИ РАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ОЧИЩЕННЯ І ЗАХИСТУ ВІД
ПСУВАННЯ РОСЛИННИХ ЖИРІВ»,
що подана на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук
за спеціальністю 05.18.06 – технології жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів
Науковий консультант: доктор технічних наук, професор Гладкий Федір Федорович, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».
Опоненти:
— доктор технічних наук, професор Гринченко Ольга Олексіївна,
зав. кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії Державного біотехнологічного університету (м. Харків); / Посилання на відгук.
— доктор технічних наук, професор Ткаченко Наталія Андріївна,
проф. кафедри технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Одеського національного технологічного університету; / Посилання на відгук.
— доктор технічних наук, професор Хомич Галина Панасівна,
зав. кафедри технологій харчових виробництв і ресторанного господарства Полтавського університету економіки і торгівлі / Посилання на відгук.
З дисертацією, рефератом, висновком про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів докторської дисертації, відгуками опонентів, можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».
Посилання на реферат.
Посилання на дисертацію.
Посилання на висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів докторської дисертації.
Дата та час проведення захисту: 17.04.2024р об 11:00
Захист дисертації відбудеться за адресою: м. Харків, вул. Кирпичова, 2, НТУ «ХПІ», ректорський корпус, ауд 28.
Посилання на онлайн трансляцію з використанням Місrosoft Office 365
Посилання на відеозапис захисту.
Спеціалізована вчена докторська рада Д 64.050.05