17 січня 2019 р. о 10.00 у 63 аудиторії корпуса НТБ НТУ «ХПІ»
на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації
ЛЕВЧУК ІРИНИ ВОЛОДИМИРІВНИ
«НАУКОВО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОХІМІЧНОГО КОНТРОЛЮ СИРОВИНИ І ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЛІЙНОЖИРОВИХ ВИРОБНИЦТВ»,
що подана на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук
за спеціальністю 05.18.06 − технологія жирів, ефірних масел та парфумерно-косметичних продуктів
Науковий консультант : доктор технічних наук, професор Демидов Ігор Миколайович,
професор кафедри технології жирів і продуктів бродіння (НТУ «ХПІ»)
Офіційні опоненти:
− доктор технічних наук, професор, Поліщук Галина Євгеніївна,
завідувач кафедри молока та молочних продуктів (Національний університет харчових технологій, м. Київ);
− доктор технічних наук, професор, Пивоваров Павло Петрович,
професор кафедри технології харчування (Харківський державний університет харчування та торгівлі);
− доктор технічних наук, професор, Черваков Олег Вікторович,
завідувач кафедри технологій природних і синтетичних полімерів, жирів і харчової продукції
(Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпро).
З дисертацією, відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».
Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05
