Левчук І.В.

17 січня 2019 р. о 10.00 у 63 аудиторії корпуса НТБ НТУ «ХПІ»

на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації

ЛЕВЧУК ІРИНИ ВОЛОДИМИРІВНИ

«НАУКОВО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОХІМІЧНОГО КОНТРОЛЮ СИРОВИНИ І ГОТОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ОЛІЙНОЖИРОВИХ ВИРОБНИЦТВ»,

що подана на здобуття наукового ступеня доктора технічних наук

за спеціальністю 05.18.06 − технологія жирів, ефірних масел та парфумерно-косметичних продуктів

 

Науковий консультант : доктор технічних наук, професор Демидов Ігор Миколайович,

професор кафедри технології жирів і продуктів бродіння (НТУ «ХПІ»)

 

Офіційні опоненти:

− доктор технічних наук, професор, Поліщук Галина Євгеніївна,

завідувач кафедри молока та молочних продуктів (Національний університет харчових технологій, м. Київ);

− доктор технічних наук, професор, Пивоваров Павло Петрович,

професор кафедри технології харчування (Харківський державний університет харчування та торгівлі);

− доктор технічних наук, професор, Черваков Олег Вікторович,

завідувач кафедри технологій природних і синтетичних полімерів, жирів і харчової продукції

(Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпро).

 

З дисертацією, відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».

Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05

Поділитись: