Повідомлення
про прийняття дисертації до розгляду
Прізвище, ім’я та по батькові здобувача ступеня доктора філософії – Гаврюшенко Катерина Олександрівна.
Посада здобувача і повна назва установи, де він працює – аспірант кафедри технології жирів та продуктів бродіння Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».
Тема дисертації та дата її затвердження – «Нові модифіковані жири для кондитерських виробів. Технологія, властивості, використання», 20 жовтня 2017 р., перезатверджена 24 грудня 2020 р.
Код та назва спеціальності – 181 – харчові технології.
Шифр та назва галузі знань – 18 – виробництво те технології.
Шифр спеціалізованої ради – ДФ 64.050.049.
Найменування закладу вищої освіти (наукової установи), підпорядкування, адреса, номер телефону контактної особи – Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», Міністерство освіти і науки України, 61002, м. Харків, вул. Кирпичова, 2, тел. (057) 707-66-56.
Науковий керівник – Гладкий Федір Федорович, доктор технічних наук, професор кафедри технології жирів та продуктів бродіння Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».
Завершення виконання освітньо-наукової програми: 26 лютого 2021 р.
Висновок наукового керівника підготовлений: 02 березня 2021 р.
Фаховий семінар проведений: 11 березня 2021 р. кафедра «Технології жирів та продуктів бродіння» НТУ «ХПІ».
Висновок про наукову новизну, теоретичне та практичне значення результатів дисертації підготовлений: 15 березня 2021 р.
Документи подані здобувачем до ради: 05 квітня 2021 р.
Інформація про прийняття дисертації до розгляду та анотація дисертації розміщена на офіційному веб-сайті ЗВО (наукової установи): 20 квітня 2021 р.
Вимоги пунктів 9-18 Порядку проведення експерименту з присудження ступеня доктора філософії дотримано.
Захист дисертації планується: 19 травня 2021 р. о 10:00 за адресою м. Харків, вул. Кирпичова, 2, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».
З текстом дисертації, анотації, висновком рецензентів та опонентів можна ознайомитись у бібліотеці НТУ “ХПІ”
Голова спеціалізованої вченої ради ДФ 64.050.049 Павло НЕКРАСОВ
