Удовенко О.О.

30 квітня 2021 р. о 10.00 у 63 аудиторії НТБ НТУ «ХПІ»

на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації

УДОВЕНКА ОЛЕКСІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА

«Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення»,

що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів

Науковий керівник : доктор технічних наук, професор Гладкий Ф. Ф.

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».

Офіційні опоненти:

– доктор технічних наук, професор Поліщук Галина Євгеніївна,

зав. кафедри технології молока і молочних продуктів

Національний університет харчових технологій, м. Київ;

– кандидат технічних наук Мазаєва Вікторія Сергіївна,

Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук,

науковий співробітник

Посилання для підключення тут.

З дисертацією,відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».

Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05

Поділитись: