30 квітня 2021 р. о 10.00 у 63 аудиторії НТБ НТУ «ХПІ»
на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 64.050.05 відбудеться публічний захист дисертації
УДОВЕНКА ОЛЕКСІЯ ОЛЕКСАНДРОВИЧА
«Новий тип кондитерських (кулінарних) жирів функціонального призначення»,
що подана на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук
за спеціальністю 05.18.06 – технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів
Науковий керівник : доктор технічних наук, професор Гладкий Ф. Ф.
Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут».
Офіційні опоненти:
– доктор технічних наук, професор Поліщук Галина Євгеніївна,
зав. кафедри технології молока і молочних продуктів
Національний університет харчових технологій, м. Київ;
– кандидат технічних наук Мазаєва Вікторія Сергіївна,
Український науково-дослідний інститут олій та жирів Національної академії аграрних наук,
науковий співробітник
Посилання для підключення тут.
З дисертацією,відгуками офіційних опонентів та авторефератом можна ознайомитись у бібліотеці НТУ «ХПІ».
Спеціалізована вчена рада Д 64.050.05
